Vi har flyttet
Vi har flyttet

Du finner oss i Tungavegen 30. Velkommen innom!

Uavhengig totalleverandør av elektro og automatiserings-løsninger
Uavhengig totalleverandør av elektro og automatiserings-løsninger

Gjennom egen kompetanse og i samarbeid med partnere og underleverandører er vi klare til å gi våre kunder den merverdien investeringene fortjener.

Service og support
Service og support

Vår serviceavtale gir deg den tryggheten du trenger, Vi er tilgjengelig for våre kunder 24/7.

Prosjektering
Prosjektering

Sammen finner vi fremtidige løsninger for din produksjon.

Kvalitet i leveransen

VisionTech er et selskap med høye ambisjoner i forhold til pålitelighet, kompetanse og leveranse. Dette gjør at vi stiller klare krav til kvalitetssikring av prosjektene og de løsningene vi leverer.

Kvaliteten på løsningen skal alltid være i samsvar med avtalen vi har med kunden. Vi forventer også at våre samarbeidspartnere og leverandører leverer i henhold til våre krav til kvalitet. I vårt hode er ikke løsningen levert før den er oppe og går – og virker!

Quality Management System

VisionTechs kvalitetssystem er utarbeidet for å sikre riktig kvalitet i leveransene og møte kravene i ISO 9001 standarden. Vi tilstreber en flat og lettbent prosjektorganisasjon hvor beslutningsveier og ansvarsfordeling er tydelige. Dette er med på å redusere de administrative kostnadene i prosjektene.

Opplæring

Våre medarbeidere gjennomgår bred og solid opplæring via interne og eksterne kurs. Vi deltar aktivt i kurs og seminarer arrangert av faglige organisasjoner og våre samarbeidspartnere for å sørge for kontinuerlig oppdatering av hva som rører seg i automatiseringsbransjen.

Sertifisering

VisionTech er sertifisert «Siemens Solution Partner Automation». Det betyr at vi har gjennomgått et krevende sertifiseringsprogram og bevist at vår kompetanse og gjennomføringsevne tilfredsstiller de kravene som Siemens Worldwide stiller. Som eneste selskap i Norge har vi status som Siemens PCS7 Spesialist Partner, som både gir fortrinn og forpliktelser. Statusen må årlig godkjennes av Siemens og gir oss verdifull kompetanseoppdatering og tilgang til den aller nyeste teknologien. VisionTech har også spesialkompetanse på Cemat og sement industri, og er den eneste aktøren i Skandinavia med «Industry Partner Cement» sertifikat.

Partnere

VisionTech har gode relasjoner til en rekke leverandører og partnere, blant annet Siemens, ABB, Prediktor og Mittet. Vi er tilknyttet NFA, Norsk Teknologi, IFEA, Achilles og Sellicha. Det nære samarbeidet med våre partnere sikrer våre kunder fremtidsrettede totalløsninger av god kvalitet.

elsk

pc bilde høyde

VisionTech hjelm

 

_02111 Webversion_AUT