Vi har flyttet
Vi har flyttet

Du finner oss i Tungavegen 30. Velkommen innom!

Uavhengig totalleverandør av elektro og automatiserings-løsninger
Uavhengig totalleverandør av elektro og automatiserings-løsninger

Gjennom egen kompetanse og i samarbeid med partnere og underleverandører er vi klare til å gi våre kunder den merverdien investeringene fortjener.

Service og support
Service og support

Vår serviceavtale gir deg den tryggheten du trenger, Vi er tilgjengelig for våre kunder 24/7.

Prosjektering
Prosjektering

Sammen finner vi fremtidige løsninger for din produksjon.

Historien om VisionTech

VisionTech ble etablert i 2003 ut fra filosofien om at åpne og uavhengige løsninger gir det beste resultatet for kunden. 

I 2004 fusjonerte VisionTech og Autipro AS, noe som ga oss bred kompetanse på produkter utenfor Siemens sortimentet.  Et langsiktig samarbeid med Johan Lång Automasjon AS i 2005 førte med seg prosjekter som ga verdifull erfaring innenfor marin sektor. Samarbeidet fungerte så godt at Johan Lång Automasjon i 2006 ble innlemmet i VisionTech.

VisionTech vokste videre både i kompetanse og medarbeidere, med bl.a. ansettelse av et team fra Basic Automation AS. Disse ansettelsene har gitt oss spisskompetanse på tavle- og maskinbygging samt automasjon for industribedrifter som Tine, Statoil og Norcem.

I dag leverer vi tjenester og løsninger for de fleste bransjer og sektorer; fra tungindustri og tunellstyring til næringsmiddelindustri og offshore.
Dagens VisionTech team består av 19 engasjerte medarbeidere, som til sammen utgjør et av Trondheims mest kompetente automasjonsmiljø for industrien. Vi har hovedkontor på Trekanten, Rosten, og vi har et avdelingskontor på Orkanger.

elsk

pc bilde høyde

VisionTech hjelm

 

_02111 Webversion_AUT