Vi har flyttet
Vi har flyttet

Du finner oss i Tungavegen 30. Velkommen innom!

Uavhengig totalleverandør av elektro og automatiserings-løsninger
Uavhengig totalleverandør av elektro og automatiserings-løsninger

Gjennom egen kompetanse og i samarbeid med partnere og underleverandører er vi klare til å gi våre kunder den merverdien investeringene fortjener.

Service og support
Service og support

Vår serviceavtale gir deg den tryggheten du trenger, Vi er tilgjengelig for våre kunder 24/7.

Prosjektering
Prosjektering

Sammen finner vi fremtidige løsninger for din produksjon.

Spennende tider

2015 har vært et spennende år for norsk økonomi, overskriftene har vært store og til dels dystre. Det er nå mange ingeniører som etter gode tider, må se seg om etter nye jobber etter at oljebransjen har satt bremsene på. Dette er tungt for de som rammes, og mange firma må nå gå grundig igjennom sin strategi og visjoner. Hva skal det fokuseres på fremover? Kan dette gi en dreining i norsk industri? Kan vi få en sterkere satsning på nye retninger som vi skal leve av i fremtiden?

 

Det er nå vi får se hvem som er de langsiktige eierne, de som satser videre på sine medarbeidere, investerer i kurs og leter etter nye muligheter. Etter lange perioder med god fortjeneste og lukrative avtaler, er det viktig at man er villig til å bruke dette til videre satsing. Vi er alle sammen avhengig av at vi har eiere og ledere i industrien som er villige til å satse nå som det kanskje butter litt i mot.

 

Hva gjør vi så i VisionTech? Vi har de siste årene økt vår kursmengde, og 2015 har vært et aktivt år på denne siden. Vi har satt i gang interne forbedringsprosesser, vi bytter nå vårt økonomisystem og vil forbedre oss hver eneste dag for å gi deg som kunde en enda bedre ELSK opplevelse. Vi har etter sommeren ansatt 3 nye medarbeidere som vi er veldig glade for å ha fått på plass, og er sikre på at de vil være gode ELSK ambassadører for VisionTech.

 

Hvordan er så markedet for oss? Vi merker at økonomien er strammere, men vi mener også å merke at den lojaliteten og det engasjementet vi har vist ovenfor våre kunder har skapt tillit og et godt grunnlag for videre vekst. Mange av våre kunder har nå bedre tider grunnet lav kronekurs, og vi håper at de med våre leveranser kan produsere billigere, med høyere kvalitet og med høy oppetid. Vi er stolte av å ha bygd en stor kundebase, og de aller fleste bruker oss igjen og igjen. Derfor håper vi at med Engasjement, Løsningsorientering, Samarbeid og Kompetanse, er i stand til å levere gode løsninger til avtalt pris. Vi strekker oss langt for å lande den riktige tekniske løsningen som vil fungere i fremtiden.

 

Vi er klare for å møte 2016, og årene som følger. VisionTech vil være en vesentlig aktør og en viktig partner for industriell automatisering i Norge.

 

I denne utgaven av offside kan du lese om Lars sine tanker rundt Grønn konkurransekraft. Du får en presentasjon av våre nyansatte og et innblikk i hva vår økonomisjef, Thomas mener om mulighetene for forbedring.

 

Runar

 

10 ÅR I 2013

vt10aar

I 2013 feiret VisionTech 10 år i bransjen, noe vi er stolte og beæret over! Vi takker kunder og medarbeidere som har valgt å vise oss tillit på denne eventyrlige reisen.

Les mer om jubileet

elsk

Dalen7 høyde2

realfagskompetanse høyde

visiontech46

hoved_AchillesJQS

Sellicha

integra2

norsk-teknologi

Ifea_logo

 

NFA_logo_large-13

 

_02111-Webversion_AUT[1]

 

logo_mittet_grey

pc bilde høyde

VisionTech hjelm

 

_02111 Webversion_AUT