Vi har flyttet
Vi har flyttet

Du finner oss i Tungavegen 30. Velkommen innom!

Uavhengig totalleverandør av elektro og automatiserings-løsninger
Uavhengig totalleverandør av elektro og automatiserings-løsninger

Gjennom egen kompetanse og i samarbeid med partnere og underleverandører er vi klare til å gi våre kunder den merverdien investeringene fortjener.

Service og support
Service og support

Vår serviceavtale gir deg den tryggheten du trenger, Vi er tilgjengelig for våre kunder 24/7.

Prosjektering
Prosjektering

Sammen finner vi fremtidige løsninger for din produksjon.

OFFSET

Offside nr. 1 - 2014

Med dette påskeoffside vil vi ønske dere alle en velfortjent påskeferie. Her kan du lese om ledelsens tanker for VisionTech, Pastoren deler sine tanker om fremtidens industrielle trender og Granåsen skiteam forteller litt om hvordan sponsorkroner fra VisionTech bidrar i en fase før OL-gull.

Offside nr. 1 - 2014

Ledelsens påsketanker

Det har vært et utrolig spennende år for oss så langt, vi har fått tilslag på flere større jobber og er stolte over å kunne være med å konkurrere om stadig nye oppdrag. Disse oppdragene er innenfor flere ulike bransjer, og er derfor med å styrke oss som leverandør. Vi tror at vårt engasjement innenfor mange ulike bransjer, gir deg som kunde et fortrinn i forhold til at vi kan ta med oss nye, gode ideer på tvers av bransjene. VisionTech gikk av med seieren i en tøff anbudsrunde for å levere nytt styresystem til Ringerike Kommune, vi leverer nå DCS med PCS7 innen VA-bransjen og er sikre på at dette vil gi en flott og fremtidsrettet løsning.

 

Vi har nå er et stort press på våre ressurser. Dette i kombinasjon med stor tilgang på oppdrag, noen avganger og pappapermisjoner, har gjort det vært krevende å få kabalen til å gå opp. Men vi har entusiastiske og fantastiske medarbeidere som tar utfordringene og har en flott evne til å tilpasse hverdagen slik at kundene blir fulgt opp. Vi håper dere føler dere ivaretatt, selv om vi har en del å gjøre. Noen har nok merket at vi har vært litt travlere enn vanlig, men vi håper dere har tålmodighet med oss.

 

Vi ser at vi over 10 år har bygd et solid fundament for å satse videre. Vi har mange dyktige med-arbeidere som er klare for å dele og lære bort sin kunnskap. Dette har resultert i at vi nå er midt i en aktiv rekrutteringsprosess, og vil utvide vår stab for å kunne yte riktig service. I tillegg vil vi sette fokus på alltid å ha to eller flere som kan dekke opp hverandre. Dette skal gi større trygghet for deg som kunde og lette trykket på den enkelte ansatte hos oss.

 

Vi vil sørge for at vi også i fremtiden skal være det beste valget og den mest komplette leveran-døren av automatiseringsløsninger. Som systemleverandør skal vi plukke ut og levere de beste og riktige løsningene for deg som kunde. Vi er stolt av å jobbe i VisionTech og legger vår ELSK på å gi dere de beste løsningene.

 

Engasjert, Løsningsorientert, Samarbeidende og Kompetent

 

Påskehilsen fra Einar og Runar

Verdens beste prestasjonsmiljø kommer fra Trondheim – Granåsen skiteam!

nuMb-Hc1owQvHCdENzovj0Qo2fN4L4Vc9GgM3y77MhU

Magnus Moan, Håvard Klemetsen, Magnus Krog og Jørgen Graabak 

 

Vi har hatt gleden av å ha VisionTech med på laget i våre to mest suksessrike sesonger. Dere har bidratt til at Granåsen skiteam(GST) er blitt historiske OL-gullvinnere. 

Tusen takk!

 

Årets resultater høstes denne sesongen av mange års grundig arbeid, med tydelige mål samtidig med hårete drømmer! OL i Sotchi var uten tvil vårt store gjennombrudd. 
Syv Olympiske medaljer til Granåsen skiteam. 

Våre høye mål ble innfridd med individuelt gull til Melhusgutten Jørgen Graabak. Sølvet gikk fortjent til Magnus Moan og bronse til Høydalsmo’s Magnus Krog. I lag tok vi gull hvor alle er GST’ere. Spesielt moro var det da vår gamle traver fra Kautokeino Håvard Klemetsen tok fram sitt råeste langrenn når det gjaldt som mest. Vi er stolte av at alle på Norges landslag kom fra GST! Media skriver at Granåsen skiteam har klart å få kombinertsporten fram i lyset igjen.

Kjernen i vår filosofi

Fokus på de arbeidskrav idretten vår stiller er et ultimatum. Uansett hva vi driver med i hverdagen er dette avgjørende. Idretten vår er kompleks og det kun de mest vågale, nysgjerrige, stae og målorienterte utøvere som velger å satse på kombinert. De yngste trener med de eldre rutinerte. De beste pusher hverandre samtidig som vi, trenerne, pusher dem mot spesial-langrennsløpere og hoppere. Eks: Magnus Moan, 7. plass i sprint mot eliteløpere i langrenn, Beitostølen.

 

Utvikle éneren. Utøverne er unge når de kommer til oss – 15-16 år og trenger å bli guidet i riktig retning. En suksessfaktor er daglige fellesøkter med to trenere. Det gir oss størst mulig påvirkning. I snitt trener vi 10 økter sammen pr uke. Utøver-trener kommunikasjon er tett, dette skiller oss fra andre i toppidrettsmiljøet. Trenerne er med utøverne 27 helger – 280 dager i året.

JvrCopKr5XMsxVogMEWsK82ONGLKZ4JKt9SS_XQNkE0

Løpetur inn til Blåhø fra Nerskogen, sept 2013

Ingen barnestjerner. Utøverne som kommer til GST er sjelden «barnestjerner». Rekrutteringen til sporten er liten. Det betyr at vi ikke kan plukke ut de beste. Vi må utvikle de vi har. Jørgen Graabak var som 1. års junior i 2008- 4min bak på de beste på 5.km og hoppet 10m kortere enn de beste i sin klasse. Hardt målrettet arbeid i 6 år gjør at han står han øverst på pallen i OL 2014, som dobbelt Olympisk mester.

Sponsor midler. Sesongen 2014 mottok vi 120 000 i sponsormidler etter å ha kontaktet rundt 100 bedrifter. Det sier seg selv at dette er lite å rutte med. Vi håper på at trenden vil snu.

Den industrielle nyorientering

thumbnail

Ny regjering betyr ny politikk – kanskje. Viktigere er muligens at Helge Lund går av som everlasting «næringsminister». For nå peker Europa mot en ny energipolitikk, en ny industriell utvikling og ny industriell orientering. Det betyr at vi i Norge også må se over olje og gass bølgen og orientere oss inn i de nye trender. Det betyr ikke at olje og gass industrien ikke vil være en betydelig industri i Norge i mange tiår framover, men den vil ikke være den vekstindustrien den har vært de siste 30 åra. Med redusert etterspørsel etter svart energi vil prisene rimelig nok falle, nye felter blir ikke lønnsomme og de industrielle nyinvesteringene uteblir.

 

Hva sier så Europa om de industrielle vinnerne de neste tiårene? Vinnerne blir, spås det, de bedriftene som evner å koble industrielt lederskap med forskning og utvikling med vyer for en bærekraftig produksjon. Det betyr at industrielle ledere igjen må se på sin energiforvaltning, sine produksjonsmetoder og sine modeller for resirkulering. I tillegg må de samtidig, som alltid, ha fokus på effektiv og rasjonell produksjon for å møte konkurransen fra utlandet. Helt sikkert utfordrende, men samtidig spennende. Og ikke minst, norske industriledere er i verdensklasse og bør la dette bli mulighetenes utfordringer. Men det betyr at erkjennelsen og tiltakene må komme i tide.

 

Vi i VisionTech er så heldige å være invitert inn i et spennende forum, SFI Norman, som ser på fremtidens industrielle utvikling og mulighetene for norsk industri. Som ett av to automatiseringsselskaper så er det et privilegium å være en del av dette – et privilegium vi ønsker å kvittere positivt på gjennom å bidra offensivt i nytenkingen. For automatisering er ett av flere nøkkelord for å kunne lykkes med de utfordringene/mulighetene vi møter. Forumet står nå foran en ny fase der nye plattformer for det videre arbeidet skal legges.

 

Og ikke minst – vi ønsker også å være med å dele kunnskap. Dele med deg som kunde av oss. Det er i brytningen mellom ulike erfaringer og ulik kunnskap, men med felles vilje til å se muligheter, at en skaper nye vekstmuligheter og nye verdier. Vi ønsker være med å skape disse verdiene. Dobbelt interessert da vi er avhengig av at norsk industri overlever. Uten norsk industri, intet rom for oss systemintegratorer. Men – innimellom de store vyer er det også viktig å tenke i alternative baner. Da er det naturlig å rette fokus mot fjellet, mot sjøen, eller mot det som måtte koble inn ferietankene – God Påske.

 

Lars

Innholdsfortegnelse