Vi har flyttet
Vi har flyttet

Du finner oss i Tungavegen 30. Velkommen innom!

Uavhengig totalleverandør av elektro og automatiserings-løsninger
Uavhengig totalleverandør av elektro og automatiserings-løsninger

Gjennom egen kompetanse og i samarbeid med partnere og underleverandører er vi klare til å gi våre kunder den merverdien investeringene fortjener.

Service og support
Service og support

Vår serviceavtale gir deg den tryggheten du trenger, Vi er tilgjengelig for våre kunder 24/7.

Prosjektering
Prosjektering

Sammen finner vi fremtidige løsninger for din produksjon.

Kontinuerlig forbedring

Det er som kjent i de gode tidene man bør forberede seg på at omstendighetene kan forandre seg.

 

Det er lett å glemme at man innimellom bør løfte blikket og se over gjerdet, samtidig som man vurderer hvordan det står til med veksten innenfor. Dette blir alt for ofte glemt i en travel hverdag. Skal vi dømme etter overskriftene i 2015 er det på høy tid å gjøre denne vurderingen.

 

Vi er heldige i VisionTech som har et godt grunnlag i veletablerte kundeforhold, og et solid fundament bygd opp gjennom mange år basert på vår ELSK-modell. Dette fundamentet tok vi med oss når vi i år startet arbeidet med å systematisere kontinuerlig forbedring i VisionTech ved bruk av Lean-metode.

 

ELSK-modellen setter kunden i fokus og sammenfaller helt med Lean-filosofi om at alt vi gjør skal ha verdi for kunden. Dette er på mange måter kjernen i Lean-filosofien. Det vi gjør som ikke har verdi for kunden, bør vi absolutt ta en nærmere kikk på. Et veldig enkelt prinsipp, men skal man lykkes med dette over tid, må det systematiseres og følges opp kontinuerlig.

 

Lean som metode for kontinuerlig forbedring har eksistert lenge, og mange virksomheter har hatt stor suksess med å implementere tankesettet og verktøyene som hjelpemiddel for forbedringer i det daglige arbeidet. Det er vanskelig å sammenligne på tvers av bransjer og landegrenser, men de som har lykkes, nevner gjerne nøkkelord som forankring, tålmodighet og engasjement.

 

I VisionTech har vi startet arbeidet med å implementere Lean-filosofien i ledergruppen. Vi vet at forankring i ledelsen er en forutsetning for å få til slike omlegginger. Vi løfter det nå over i det daglige arbeidet med fokus på forbedring i administrative rutiner og prosjekter. De som jobber mot det maritime segmentet har allerede kommet godt i gang etter eget initiativ! Vi skynder oss sakte i dette arbeidet, og jobber målrettet med det gode grunnlaget som allerede er på plass.

 

Vi runder av 2015 på god vei ut av startgropa med dette arbeidet. 2016 blir året da vi for alvor setter inn Lean-støtet, og viderefører forbedringsfokuset til det beste for våre kunder!

 

Thomas

10 ÅR I 2013

vt10aar

I 2013 feiret VisionTech 10 år i bransjen, noe vi er stolte og beæret over! Vi takker kunder og medarbeidere som har valgt å vise oss tillit på denne eventyrlige reisen.

Les mer om jubileet

elsk

Dalen7 høyde2

realfagskompetanse høyde

visiontech46

hoved_AchillesJQS

Sellicha

integra2

norsk-teknologi

Ifea_logo

 

NFA_logo_large-13

 

_02111-Webversion_AUT[1]

 

logo_mittet_grey

pc bilde høyde

VisionTech hjelm

 

_02111 Webversion_AUT