Vi har flyttet
Vi har flyttet

Du finner oss i Tungavegen 30. Velkommen innom!

Uavhengig totalleverandør av elektro og automatiserings-løsninger
Uavhengig totalleverandør av elektro og automatiserings-løsninger

Gjennom egen kompetanse og i samarbeid med partnere og underleverandører er vi klare til å gi våre kunder den merverdien investeringene fortjener.

Service og support
Service og support

Vår serviceavtale gir deg den tryggheten du trenger, Vi er tilgjengelig for våre kunder 24/7.

Prosjektering
Prosjektering

Sammen finner vi fremtidige løsninger for din produksjon.

Offside – VisionTech blogg

Ledelsens tanker og ytringer blir presentert av «Pastoren» i Offside.

Offside – VisionTech blogg

Offside nr. 3 - 2015

Offside nr. 3 - 2015
2015 har vært et spennende år for norsk økonomi, overskriftene har vært store og til dels dystre. Det er nå mange ingeniører som etter gode tider, må se seg om etter nye jobber etter at oljebransjen har satt bremsene på. Dette er tungt for de som rammes, og mange firma må nå gå grundig igjennom sin strategi og visjoner. Hva skal det fokuseres på fremover? Kan dette gi en dreining i norsk industri? Kan vi få en sterkere satsning på nye retninger som vi skal leve av i fremtiden?
- Les denne utgaven av Offside

Offside nr. 2 - 2015

Offside nr. 2 - 2015
Jeg vil med denne Offsideutgaven ønske alle ansatte og kunder en riktig god sommerferie. Nå er vi i Trøndelag ferdige med sommeren for i år, for i følge spåmenn hadde vi våre tre finværsdager i helga som var, og noe mer kan man kanskje ikke forvente. Jeg håper og tror nok at også Trøndelag vil bli opplyst av sola igjen i løpet av sommeren. Vi tar gjerne i mot denne perioden i siste halvdel av juli og august. Slik at vi kan nyte både Olavsfestdager og Pstereofestival i strålende solskinn. Vi i VisionTech har hatt en hektisk, men kontrollert vår/forsommer og må takke våre kunder for mange spennende prosjekter. Vi har sørget for ny styring av Gaustabanen inn mot sommeren, og vi ønsker lykke til med den travle turisttransporten som venter. Nye tuneller har fått oppgradert styring og vi har arbeidet med flere prosjekter innen næringsmiddel. Dessuten har to store store PCS7 anlegg blitt oppgradert i løpet av vinteren. I denne utgaven av Offside kan du lese om Einars betraktninger rundt Internet Of Things/Industri 4.0 og Pastoren filosoferer rundt standarder. Jeg håper dere finner dette spennende og ønsker dere alle en riktig god sommer!
- Les denne utgaven av Offside

Offside nr. 1 - 2015

Offside nr. 1 - 2015
Påske…, var det ikke nettopp jul? Det heter seg at har man det gøy, så går tiden fort. I VisionTech har vi det gøy, og tiden går innimellom innmari fort. Etter et tilbakeblikk ser jeg at siste offside ble sendt ut i slutten av september i fjor. Dette er langt unna våre ambisjoner, og vi har vel få andre å skylde på enn oss selv. Vi håper derfor at vi kan levere noe bedre på nyhetsfronten i år. Det er ikke mangel på nyheter eller prosjekter å beskrive, men prioriteringen svikter i perioder. Prosjektene og dere som kunder havner som regel først når noe skal gjøres. Så da håper vi på forståelse og tilgivelse for at det blir litt lenge imellom hvert nyhetsbrev. Vi håper du finner noe spennende å lese i denne utgaven av offside. Riktig god påske fra oss i Vision Tech!
- Les denne utgaven av Offside

Offside nr. 2 - 2014

Offside nr. 2 - 2014
Høsten er her, jakta har startet! Endelig klart for et nytt offside. På tide vil vi si. Det er sent i september og jakta er godt i gang på både rype, hjort og elg, men også når det gjelder nye spennende oppdrag. I denne utgaven vil du kunne lese om daglig leders fremtid og ettertanker. Vi presenterer nye ansatte. Pastoren har gått i Alaska og grublet på innovasjon, mens Stein Altern har et gjesteinnlegg fra IFEA om hvordan de kan bidra til kompetanseheving i elektroteknikk- og automatiseringsindustrien.
- Les denne utgaven av Offside

Offside nr. 1 - 2014

Offside nr. 1 - 2014
Med dette påskeoffside vil vi ønske dere alle en velfortjent påskeferie. Her kan du lese om ledelsens tanker for VisionTech, Pastoren deler sine tanker om fremtidens industrielle trender og Granåsen skiteam forteller litt om hvordan sponsorkroner fra VisionTech bidrar i en fase før OL-gull.
- Les denne utgaven av Offside

Offside nr. 2 – 2013

Offside nr. 2 – 2013
Da har vi gleden av å presentere et nytt rykende ferskt offside. Denne gangen vil vi reklamere litt for vår nye hjemmeside, vi presenterer en nyansatt, vi lar Håvard fortelle om gassanlegg og pastoren sette sitt skråblikk på næringspolitikk.
- Les denne utgaven av Offside

Offside nr. 1 - 2013

Offside nr. 1 - 2013
Da har vi gleden av å sende ut vårt første offside for året. Både hos oss, våre leverandører og hos våre kunder står sommerferien klar, med de gleder og utfordringer det gir. I hovedsak får vi satse på at gleden overskygger utfordringene og om utfordringene er der, så er det forhåpentligvis på jobb. Vi i VisionTech har lagt opp feriekabalen, og det vil alltid være noen på jobb til å besvare dine spørsmål, selv om vi er litt tynnere besatt enkelte uker.
- Les denne utgaven av Offside

Offside nr. 3 - 2012

Offside nr. 3 - 2012
Da er desember her og vi i VisionTech er snart klare til å finne frem nisselua og la julefreden senke seg. Jeg håper at vi med denne utgaven av Offside også kan få deg som leser til å slippe ned skuldrene, i alle fall for noen minutter og tenke på den fine tiden som venter oss. I denne utgaven vil du kunne lese Marius sine tanker om livet på skolebenken, Pastoren har sine tanker om hvem som er samfunnets helter og jeg vil prøve å belyse VisionTech sine utvidede muligheter til å hjelpe deg som kunde.
- Les denne utgaven av Offside

Offside nr. 2 - 2012

Offside nr. 2 - 2012
I denne utgaven av offside vil vi presentere en ny ansatt, pastoren prøver seg på statistikk og Sigurd orienterer og presenterer litt om vår CSR. God lesning.
- Les denne utgaven av Offside

Offside nr. 1 - 2012

Offside nr. 1 - 2012
Lederskiftet i VisionTech er historie, dvs nysjefen forsvant rett i Pappaperm, så nå prøver gammelsjefen å regjere in spe etter beste evne. Og da blir det lett å sitere Pastoren – alt var mye bedre før. Offside utfordret Runar i å lage en artikkel om livet i kombinasjon bleieskiftarbeid/trådløs daglig ledelse. Leserne vil nok ane hvordan den rollen håndteres både gjennom tekst og illustrasjoner. Pastoren ser fram til Påske og må da selvsagt filosofere over fjellvettreglene, dvs hans tre egne fjellvettregler. Roterer sidelengs inn i metaforer om teknologibedrifter, svarte eksport- artikler og internasjonal norsk industri. God lesnad og God Påske ønskes fra redaksjonen. Lars.
- Les denne utgaven av Offside

Offside nr. 1 - 2011

Offside nr. 1 - 2011
Velkommen til nytt nummer av Offside, magasinet hvis profil inkluderer meningsytringer som kan gå utover det som er god kutyme i et gjennomregulert samfunn. Så også i dette magasinet der pastoren ytrer meninger om rutiner og rutinvelder som i et ISO normert næringsliv ikke passer inn. Edmund Knutsen lar ikke dette være tema når han går rett på teknikken og presenterer to ytterpunkter i vårt teknologiske leveransespekter. Fra et stort og omfattende prosessanlegg ved Norcem Brevik, til et lettbent fjernkontrollanlegg hos Hamarøy kommune. Les og nyt. Nyt spennvidden både i vårt Offsidemagasin og i vårt leveringsspekter.
- Les denne utgaven av Offside

Offside nr. 1 - 2010

Offside nr. 1 - 2010
Velkommen til noen minutters tilbakelent lesing, en lesehilsen til deg fra oss i VisionTech. Denne Offside er den første og siste av året, altså den eneste i 2010. Dette og mange andre tankerekker dveler Pastoren ved i sin kronikk i det han med usikre steg beveger seg inn i hestesportens mange utfordringer. Utover det pastorale skråblikk oppsummerer vi litt hva vi har jobbet med dette året. Mange spennende prosjekter, men på langt nær alle får spalteplass. I disse tider med miljøfokus har vi dernest sluppet til en av våre store tenkere og fjellklatrere, Peter Wessel Zapffe. Han evner også se virkelighetsbildene på skrå. God lesnad. ri-to-hester
- Les denne utgaven av Offside

Offside nr 3 - 2009

Offside nr 3 - 2009
2009 har entret sin siste måned og vi står klar med årets siste Offside. Vi håper Offside oppleves som et spennende magasin, der ikke alt er offside, men alltid noe. Onside denne gang er Edmund, som gir en overordnet beskrivelse av VisionTech sin til dags dato største kontrakt, oppgradering av Linje 1 og 2 hos Trondheim Energi Fjernvarme. Et spennende prosjekt med mange faglige fasetter. Pastoren har derimot gått i offsidefella, igjen, og viklet seg inn i en komplisert analogi mellom eselsparkstatistikk og omsetningstall for VisionTech. Uansett offside eller ikke, vi håper du trives med å dele noen tanker med oss – god lesnad.
- Les denne utgaven av Offside

Offside nr 2 - 2009

Offside nr 2 - 2009
”Smil og vær glad for hver dag som går, så skal du se hvor mange venner du får”. Dette er hentet fra en kjent og kjær barnesang. Helt fra vi er små blir vi lært opp til at positivisme gjør oss mer løsningsorienterte. Og nå er det vitenskapelig bevist. Gi et klapp på skulderen til en kollega, le av morsomheter og vær raus med de gode ordene. Da vil du se utfordringer i stedet for problemer og løsninger i stedet for umuligheter. En slik utfordring fikk vi i Årdal med prosjektet for NorSun. Høstens første Offside skal handle om et teknisk krevende og interessant prosjekt som også gir deg sjansen til å lære noe om wafere, vi skal oppleve ran med pastoren, oppdage fordelen med å være blid og poenget med å se etter løsninger. Vi håper du tar deg tid til å følge oss på ferden. God fornøyelse!
- Les denne utgaven av Offside

Offside nr. 1 - 2009

Offside nr. 1 - 2009
Ohoi hvor tiden flyr, tenker vi gjerne ettersom vi allerede er tre måneder inn i det nye året før første Offside kom i scoringsposisjon. Nå kan vi også tenke ohoi sann som den forandrer seg. Denne utgaven av Offside skal handle litt om akkurat det. Ikke har vel vi medisinen som skal snu utviklingen, og vår klokskap har som så mange andre sin, ofte handlet om etterpå. Men kanskje har vi noen tanker det kan være verd å ta med seg, noen ting å peke på. Ikke de store, men noen av de mange små som samlet kan gjøre en stor å. Nyt våren, mye er i ferd med å bli langt lysere.
- Les denne utgaven av Offside