Vi har flyttet
Vi har flyttet

Du finner oss i Tungavegen 30. Velkommen innom!

Uavhengig totalleverandør av elektro og automatiserings-løsninger
Uavhengig totalleverandør av elektro og automatiserings-løsninger

Gjennom egen kompetanse og i samarbeid med partnere og underleverandører er vi klare til å gi våre kunder den merverdien investeringene fortjener.

Service og support
Service og support

Vår serviceavtale gir deg den tryggheten du trenger, Vi er tilgjengelig for våre kunder 24/7.

Prosjektering
Prosjektering

Sammen finner vi fremtidige løsninger for din produksjon.

Lyst til å jobbe med oss?

VisionTech er alltid på jakt etter flinke medarbeidere med bakgrunn fra automasjonsfaget. I VisionTech skal vi være i front og utfordre både oss selv og kundene. Vi skal ha de beste løsningene, den beste servicen og konkurransedyktige priser.

Våre spesialområder er:

  • Prosessautomatisering
  • Maskinautomatisering
  • Driftskontroll/fjernkontroll
  • Motordrifter

Vi setter faglig kompetanse høyt. Samtidig holder ikke det alene for å få jobb i VisionTech. Som ansatt må du også ha selskapets dna, «ELSK», i blodet. Initialene står for Engasjert, Løsningsorientert, Samarbeidende og Kompetent. Les mer om våre verdier.

I tillegg til relevante kvalifikasjoner er gode samarbeidsevner, en engasjert tilnærming til utfordringer, godt humør og stå-på-vilje det vi ser etter når vi rekrutterer nye medarbeidere.  I VisionTech vil din innsats bli lagt merke til og satt pris på. Arbeidsmiljøet hos oss er uformelt og med stor takhøyde. VisionTech er en arbeidsgiver som gir rom for faglig og personlig utvikling.  Organisasjonen vår er basert på sunne forretningsverdier og med en utpreget prestasjonskultur. Vi gir oss ikke før løsningen er oppe og går for kunden!

Som medarbeider i VisionTech må du kunne tåle noe reisevirksomhet, både i inn- og utland. Kunnskaper innen engelsk og norsk skriftlig og muntlig er også et krav til alle i organisasjonen. Interessert i å jobbe hos oss? Send gjerne en henvendelse til firmapost@visiontech.no eller ta kontakt på tlf. 98 60 30 00.

 

elsk

pc bilde høyde

VisionTech hjelm

 

_02111 Webversion_AUT